Altuncan Hatun Sirkesi
Anadolu’nun dört bir yanından toplanan alıç, kiraz, nar, üzüm, enginar, gül, Alman papatyası, turunç çiçeği, nane ve bal ile yapılan uzun fermantasyon süreciyle elde edilen Altuncan Hatun Sirkesi, sağlıklı ve doğal sirke arayanlar için ideal bir seçenektir.
Altuncan Hatun Sirkesi’nin Bileşenlerinin Faydaları
- Alıç: Bağışıklık sistemini güçlendirir.
- Kiraz: Antioksidan etkisi ile vücudu korur.
- Nar: Kalp sağlığını destekler.
- Üzüm: Enerji seviyesini yükseltir.
- Enginar: Karaciğer sağlığını destekler.
- Gül: Cildi tazeler.
- Alman Papatyası: Rahatlatıcı etkisi vardır.
- Turunç Çiçeği: Sindirim sistemini düzenler.
- Nane: Ferahlık verir.
- Bal: Antioksidandır ve bağışıklık sistemini güçlendirir.
Kullanım Önerileri
Sabah veya akşam bir bardak suya bir yemek kaşığı ekleyerek aç ya da tok tüketebilirsiniz. Ayrıca salatalarınıza eşsiz bir lezzet ve sağlık katmak için de kullanabilirsiniz.
Anadolunun şifalı mirası Altuncan Hatun Sirkesi ile doğal ve sağlıklı bir yaşamın kapılarını aralayın!