İnovasyon ödüllü %100 Organik Ham Salgı ballı ile beslenmiş sirke anası.Bakteriler açısından çok zengin ve tek hücreli bir mantar olan sirke anası sirke yapımında yardımcı olarak kullanılır. Sıvının sirkeye daha hızlı dönüşmesine sağlar. Turşuya eklenirse daha başarılı turşular yapılabilir. Ananın sirke ve turşu yapma dışında yararları üzerine yapılan araştırmalar genellikle ağızdan alım değil, yara pansumanına yöneliktir.
Stoklarımız Her Pazartesi 12:30'da Güncellenmektedir.
Benzer Ürünler
Bize Sorun
Bu internet sitesinde sizlere daha iyi hizmet sunulabilmesi için Cookieler kullanılmaktadır. Cookie tercihlerinizi değiştirmek ve Cookieler hakkında detaylı bilgi almak için İnternet Sitesi Gizlilik Politikası’nı inceleyebilirsiniz. Cookie ayarlarını değiştirmeniz durumunda internet sitesinin bazı özelliklerinin işlevselliğini kaybedebileceğini dikkate alınız.